Label : Coro
Format : Flac (image + cue)
Cover : Yes

Tracklist :

William Byrd (c.1540-1623)
[1] Diliges Dominum
[2] Christe qui lux es et dies

Arvo Pärt (b.1935)
[3] The Deer’s Cry

William Byrd
[4] Emendemus in melius

Arvo Pärt
[5] The Woman with the Alabaster Box

William Byrd
[6] Miserere mihi, Domine
[7] Ad Dominum cum tribularer

Thomas Tallis / William Byrd
[8] Miserere nostri

Thomas Tallis (c.1505-1585)
[9] When Jesus went

William Byrd
[10] O lux beata Trinitas

Arvo Pärt
[11] Nunc dimittis

William Byrd
[12] Laetentur coeli
[13] Tribue, Domine

The Sixteen, Harry Christophers